Comencen les obres de millora del Parc dels Orriols complint una demanda veïnal històrica

L'Ajuntament de València preveu finalitzar aquests treballs de millora en un termini de 21 dies

Guardar

Inici de les obres de millora del Parc dels Orriols
Inici de les obres de millora del Parc dels Orriols

Les obres de millora del Parc dels Orriols ja s'han iniciat. Así, la Regidoria d'Ecologia Urbana ha engegat els treballs de reforma d'aquest espai del barri d'Orriols que estan pressupostades en 46.290 euros i que tindran una durada total de 21 dies.

Es tracta d'una reforma que actua en tres aspectes. D'una banda, es restaurarà el paviment empedrat pròxim a la zona infantil, uns 125 metres quadrats, que es trobava en mal estat. D'altra banda, s'ha projectat l'eliminació de 131 escocells, ja que, tal com ha explicat el vicealcalde, "no té molt de sentit que uns arbres que es troben dins d'un jardí estiguen obstruïts per escocells. Igualment, el sòl de seguretat dels jocs infantils se substituirà per un altre de cautxú.

Aquests treballs de millora de sumen a les accions que es van fer al llarg del passat any per a rehabilitar el parc d'aquest barri de la ciutat de València. En aqueix sentit, es va renovar el mobiliari urbà amb la sustición de 72 bancs per uns nous i també es van completar els treballs de jardineria, poda i manteniment de les fonts que estaven previstos.

Quant a la jardineria, s'han completat, entre unes altres, les tasques de sega, neteja d'embornals, recollida de taronges, control de les moreres que fructifiquen (amb l'objectiu d'evitar la caiguda de fruits en vials i zones amb bancs), comprovació del sistema de reg, poda d'arbustos caducs, control de males herbes en massissos i camins, aportació d'abonament orgànic o entrecavada de massissos. També s'han reposat flors, vivaces, arbustos i plantes per al clos.

Unes millores que responen a les demandes veïnals

Aquests treballs de millora del Parc dels Orriols que ja s'han engegat responen a les demandes que els veïns i veïns d'aquest àrea porten expressant anys, ja que el pas del temps "havia provocat algunes deficiències en les instal·lacions d'aquest important jardí del barri", detalla el vicealcalde i responsable del departament d'Ecologia Urbana en l'Ajuntament de València.

 

Arxivat a:

Destacats