Comencen les sessions ordinàries de les Juntes de Districte perquè la ciutadania redissenye la ciutat

Guardar

Cartell Consell de Districte
Cartell Consell de Districte

Els Consells de Districte de la Junta Municipal de Russafa i el de Pobles de Benimàmet- Beniferri es reuniran dimecres 16. En aquesta sessió ordinària, la primera que se celebra en aquestes juntes enguany, la ciutadania podrà participar, de forma presencial i telemàtica, tal com va ocórrer ahir dijous a la Junta Municipal de Trànsits. "Es tracta -segons ha recordat la regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Elisa Valía- d'un instrument al servici del veïnat que en aquestes reunions pot expressar les seues inquietuds i debatre assumptes per millorar el seu barri".

La regidora Elisa Valía, que ha convidat la ciutadania "per ajudar a l'equip de govern a millorar València des del seu barri", ha explicat que aquestes reunions, "que fomenten la cultura de la participació, ha permés encetar durant els últims anys projectes de gran rellevància per a la ciutat".

Elisa Valía ha explicat que amb aquestes sessions "l'Ajuntament vol treballar amb els veïns i veïnes de València per redissenyar la ciutat, i introduir-hi canvis consensuats i reflexionats". "Està clar que existeixen formes de treballar, objectius i interessos distints, però cal avançar cap a un model on tot el món puga tindre el seu espai i tindre agents treballant sobre el territori que fomente la participació", ha reiterat.

En aquest marc, durant aquest mes se celebraran les primeres sessions de l'any dels Consells de Districte de les Juntes Municipals de Patraix i Pobles del Sud (dimarts, 22 de febrer); i Pobles del Nord i Ciutat Vella (dilluns 28 de febrer). Així mateix, dimarts 1 de març es reunirà el Consell de Districte de la Junta Municipal d'Exposició.

Destacats