Comencen les obres del PAI de la Malva-rosa

Guardar

Vicent Sarrià
Vicent Sarrià

El regidor d'Urbanisme, Vicent Sarrià, ha anunciat l'inici de les obres del PAI de la Malva-rosa, un projecte que afecta el solar situat entre el carrer del Pare Antón Martín i l'avinguda de la Malva-rosa i que eliminarà el tap urbanístic de l'avinguda dels Tarongers.

L'Ajuntament de València ha aprovat l'actualització del projecte d'urbanització del PAI de la Malva-rosa, que consistix a remodelar l'avinguda dels Tarongers en el tram comprés entre el carrer del Pare Antón Martín i l'avinguda de la Malva-rosa. Este PAI va ser aprovat en 2003, però va quedar paralitzat durant anys. Ara s'ha desbloquejat i començaran les obres d'urbanització, el pressupost de la qual ascendeix a 446.723,78 euros, amb IVA inclòs.

En esta zona hi ha un solar tancat que provoca que la calçada dels Tarongers tinga només dos carrils. Així, una vegada superat l'encreuament amb Pare Antón Martín, l'espai dedicat als vehicles experimentarà un eixamplament fins als quatre carrils que es prolongarà al llarg de la resta de la avinguda.

Part d'este solar és terreny edificable. No obstant això, els treballs s'executaran en el sector més pròxim a l'avinguda, que pertany a l'Ajuntament, i consistiran en la reordenació dels espais públics, la plantació d'arbres, la instal·lació d'enllumenat públic i semàfors, i l'execució d'un nou tram de carril bici que connecte este costat de l'avinguda dels Tarongers amb el tram que ja funciona prop del carrer de la Reina.

A més es construiran noves xarxes de clavegueram, aigua potable, electricitat, gas i reg.

Arxivat a:

Destacats