El Casal de la Pau de València celebra la seua 50 aniversari amb un concert solidari

L'Orfeó de València serà l'encarregat d'amenitzar la vetlada

Guardar

Casal de la Pau
Casal de la Pau

El Casal de la Pau commemora el seu 50 aniversari amb un concert solidari a càrrec de l'Orfeó de València. L'associació sense ànim de lucre compleix mig segle oferint ajuda voluntària en matèria d'acolliment i inserció social d'exreclusos en risc de marginació. El concert tindrà lloc el dia 18 d'octubre a l'església de Sant Esteban (Ciutat Vella) a partir les 20:00 hores.

El Casal de la Pau porta des de la seua fundació en 1972 exercint la seua labor no lucrativa amb persones que actualment estan complint penes de presó o ja les han complides. Els seus treballs s'han estés durant els últims anys a l'ajuda integral de col·lectius en risc d'exclusió social per falta de recursos econòmics o per problemes penals. El Casal de la Pau ofereix allotjament en els permisos dels reclusos, labors de prevenció de recaigudes de conductes criminals o assistència jurídica i social amb activitats i tallers de reinserció.

Les entrades tenen un preu de 10 euros que aniran destinats a les arques del Casal i que es poden obtenir en la pàgina Eventbrite. Des de la fundació, conviden que qui vulga fer un donatiu major podrà fer-lo via bizum o transferència en la web del Casal de la Pau.

Mig segle de l'Orfeó de València i del Casal de la Pau

L'origen de l'Orfeó de València, un dels organismes musicals més emblemàtics de la ciutat, també es remunta al 1972. El director de l'Orfeó, des de gener de 1987 fins a l'actualitat, és Josep Lluís Valldecabres, tota una eminència en matèria musical, que va portar a l'Orfeó a obtenir el primer premi en el Concurs Internacional de Budapest així com a la seua consolidació i professionalització. Totes dues organitzacions esperen que siga una festa d'aniversari en gran en la qual regne la música i la solidaritat.

Arxivat a:

Destacats