Carrera contra el Càncer València 2022: inscripcions, data i recorregut

Tota la informació sobre la carrera contra el càncer de València les inscripcions de la qual ja estan disponibles

Guardar

Runcáncer València / Foto: RunCáncer Valencia
Runcáncer València / Foto: RunCáncer Valencia

Nova edició de la Carrera contra el Càncer de València 2022. Serà el pròxim 30 d'octubre quan se celebre una de les carreres més esperades de la capital del Túria. No obstant això, les inscripcions ja estan disponibles amb un preu de 5 euros. Com en anteriors edicions, aquesta prova esportiva i solidària es desenvoluparà en diferents modalitats perquè tothom puga participar i sumar-se a la lluita contra el càncer.

Les inscripcions per a la Carrera de contra el Càncer de València, en qualsevol de les modalitats es pot realitzar a través de la web oficial de RunCáncer. L'import es destinarà íntegrament a la investigació d'aquesta malaltia. Les modalitats de la prova són: carrera, marxa nòrdica, caminada i una patinada de 5,6 quilòmetres.

A més, l'Associació Espanyola contra el Càncer a València, impulsora de la carrera, ha activat un Dorsal 0 per a totes aquelles persones que vulguen participar però no puguen estar en l'esdeveniment. Per a l'adquisició d'aquest dorsal, es podrà realitzar una aportació solidària de 5, 10, 20 o 30 euros.

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha animat a tota la ciutadania a participar ja que "és una manera saludable i molt bonica de lluitar contra el càncer" i ha destacat "la importància que té la investigació per a frenar i prevenir les malalties en general".

La carrera, que recorrerà diferents carrers de València, tindrà l'eixida i la meta al Passeig de l'Albereda, a l'altura del pont de l'Exposició. Des de l'organització han mostrat el desig d'aconseguir "superar el rècord de participació i recaptació que es va aconseguir en 2019, amb més de 12.700 participants i 63.520 € de recaptació 100% solidaris".

El Circuit RunCáncer - Associació Contra el Càncer València també compta amb el suport de la Diputació de València, CaixaBank i la Fundació la Caixa.

Destacats