Aquestes són els carrers tallats per la Marxa contra la Violència de Gènere de València

La VI Marxa contra la Violència de Gènere recorrerà el centre de València aquest diumenge

Guardar

Marxa contra la violència de gènere a València. Imatge de la Fundació Esportiva Municipal de València
Marxa contra la violència de gènere a València. Imatge de la Fundació Esportiva Municipal de València

Aquest divendres 25 de novembre se celebra el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona i la ciutat de València serà l'epicentre de diferents activitats per a commemorar-lo. Una d'elles serà la VI Marxa contra la Violència de Gènere, que tallarà diversos carrers del centre de la ciutat aquest diumenge.

Concretament, es tracta d'una prova esportiva, de caràcter no competitiu, l'objectiu del qual és sensibilitzar a la població d'aquest problema social amb la finalitat d'aconseguir tolerància zero enfront d'aquesta mena de violència.

La carrera començarà a les 10 hores i està previst que finalitze al voltant de les 11.20 hores. Al costat d'aquesta prova es realitzaran activitats esportives en la zona de meta, en l'Albereda, entre el pont de l'Exposició i el pont del Real, que es prolongaran fins a les 13 hores.

Itinerari de la Marxa contra la Violència de Gènere

El recorregut de la Marxa contra la Violència de Gènere tindrà una longitud aproximada de 5,5 quilòmetres.

S'iniciarà en el passeig de l'Albereda i transcorrerà pel Pont de les Flors, avinguda de Navarro Reverter fins a la Porta de la Mar, carrer de Colón, Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueries, Conde de Trénor, Pintor López, Plaça del Temple, Plaça de Tetuan i Pont del Real fins a la meta en l'Albereda, zona on es desenvolupen les activitats posteriors.

Itinerari de la marxa contra la violència gènere de València
Itinerari de la marxa contra la violència gènere de València

Carrers tallats per la Marxa contra la Violència de Gènere

La consecució de la VI Marxa contra la Violència de Gènere de València provocarà talls de carrers i modificacions el transport públic. Així, des de les 06 hores del mateix diumenge es tancarà al trànsit rodat l'Albereda entre el Pont del Real i el de l'Exposició per al muntatge de la zona d'eixida i meta.

Per això, estarà prohibit estacionar entre aquests dos trams de l'Albereda (exceptuant la via de servei) des del dissabte 26 de novembre a les 14 hores fins al diumenge 27 de novembre a les 13 hores.

Canvis a l'EMT per la Marxa contra la Violència de Gènere

Pel que respecta al transport públic, l'EMT ha planificat noves rutes entre les 9.30 i les 12.30 hores per a aproximar a les persones usuàries el màxim possible al seu destí, que es podran consultar al lloc web oficial. A causa del tall de la circulació, la C1 no circularà fins a les 11.30 hores.

A més, les persones participants podran utilitzar els autobusos de l'EMT per a desplaçar-se fins a la zona d'eixida, preferentment amb les línies 11, 16, 26, 31, 32, 70, 71, 81, 94, 95 i C2.

Arxivat a:

Destacats