Calero destaca que es posaran "totes les mesures" perquè el 12 d'Octubre "transcórrega amb la major normalitat"

En total s'espera set concentracions i manifestacions comunicades per al dia de demà entre les 16 i les 22 de la nit.

Guardar

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero
La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha ressaltat que es posaran "les mesures necessàries" perquè la celebració del 12 d'Octubre, "transcórrega amb la major normalitat, igual que el 9 d'Octubre".

Des de la Delegació de Govern s'ha informat d'un total de set concentracions i manifestacions comunicades per a aquest dimarts festiu a València.

La primera, sol·licitada per l'Associació d'imatge experimental, serà una concentració prevista entre les 16.00 i les 22.00 hores al carrer Vicente Zaragoza.

Un particular ha sol·licitat un acte de 17.00 a 21.00 hores, amb eixida Mercat Cabanyal i arribada església de Los Angeles. A les 18.30 hores, i fins a les 20.30, la Coordinadora Sindical Obrera durà a terme una concentració en la Plaça de la Mare de Déu, mentre que la Casa de la Dona ha demanat manifestar-se de 18.00 a 21-00 hores amb eixida i arribada en Baró de Corts.

La resta de peticions són les d'Orriols lliure d'odi, que ha convocat una manifestació de 18.00 a 21.30 h, amb eixit carrer Mistralenc i arribada Plaza de l'Ermita; Associació sociocultural Puño y Letra, que de les sis a les huit de la vesprada es concentrarà en la Plaza Nueva de l'Església de Benicalap; i un particular, que ha comunicat una marxa des de les 18.30 hores i fins a les 20.30 des de les Torres de Serrano a Guillem de Castro.

Arxivat a:

Destacats