Arranquen les obres de la primera superilla definitiva de València

València ha iniciat les obres de la superilla d'Orriols, la primera amb caràcter definitiu

Guardar

Superilla d'Orriols
Superilla d'Orriols

Arranquen les obres de la primera superilla de València. Amb la instal·lació de les canalitzacions del Cicle Integral de l'Aigua, l'Ajuntament de València inicia, per fi, la superilla d'Orriols, la primera de la ciutat amb caràcter definitiu. Així, amb un pressupost d'1,9 milions d'euros, aquesta actuació té un termini d'execució de 12 mesos, i abasta tot l'àmbit inclòs entre els carrers Pare Viñas, Duc de Mandas, Sant Vicente de Paül i Reig Genovés.

Així mateix, la superilla d'Orriols integrarà i connectarà alguns espais ja convertits en zona de vianants a l'entorn del nucli històric del barri, el jardí de l'Ermita i el CEIP Bartolomé Cossío a través de la conversió en zona de vianants del voltant de 8.700 metres quadrats als carrers Agustín Lara, Pare Viñas, Arquitecte Rodríguez i Historiador Chabret.

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana en funcions, Sandra Gómez, ha visitat l'espai que "dona solució al greu problema d'accessibilitat que provoca el desnivell del carrer Arquitecte Rodríguez, mitjançant una sèrie de talussos vegetals, rampes i escales que permeten connectar els carrers Agustín Lara i Pare Viñas amb el nucli històric i el jardí".

Finalment, Gómez ha visitat els treballs del PAI d'Agustín Lara, que avancen segons els terminis previstos. Aquesta actuació també és de summa importància per al barri, ja que donarà solució al, popularment conegut, 'forat de la vergonya'. Els treballs, que van començar el mes de setembre passat, conclouran a la fi d'aquest mes, una vegada completada la instal·lació de les xarxes d'enllumenat, trànsit, electricitat, gas i aigua potable. En aquests moments s'està executant la plantació d'espècies vegetals al jardí i ja s'ha instal·lat la zona de jocs. Així mateix, s'ha habilitat pràcticament la totalitat de les voreres i s'han delimitat les noves parcel·les residencials.

Arxivat a:

Destacats