Aquests són els barris de València que tindran arbre de Nadal

Descobreix on s'instal·laran els arbres de Nadal a València

Guardar

Arbre de Nadal a la plaça de l'Ajuntament de València 2020
Arbre de Nadal a la plaça de l'Ajuntament de València 2020

València ja ha presentat com seran les llums de Nadal per a aquest 2022. Així, a més d'il·luminar el centre de la ciutat amb el tradicional arbre de Nadal, que tornarà a la plaça de l'Ajuntament; molts barris de la ciutat també comptaran amb el seu propi arbre de Nadal. I és que l'objectiu és descentralitzar la decoració nadalenca perquè arribe a tots els racons de la capital del Túria.

Enguany, l'Ajuntament de València ha sumat dos barris més al llistat. Així, els barris que tindran arbre de Nadal seran: Campanar, Russafa, Patraix, Benimaclet, Cabanyal, Sant Marcel·lí, Orriols, Mercat, Abastos, Benicalap, Malilla i, com a novetat, Nou Moles i Sant Isidre. Aquesta il·luminació se situarà a les places dels diferents barris.

Així mateix, pels carrers de la ciutat s'instal·laran un total de 159 arcs decoratius i 17 rètols de 'Bon Nadal' tant als pobles de València, com en els entorns dels mercats municipals dels barris d'Algirós, Natzaret, Torrefiel i Fontsanta.

Per descomptat, aquest Nadal tampoc et pots perdre el gran arbre de Nadal que se situarà en plena plaça de l'Ajuntament de València o la il·luminació de la plaça de la Reina de València. L'encesa de llums serà el 2 de desembre a les 19.00 hores, però la resta de dies es podrà gaudir de la il·luminació nadalenca de dilluns a dijous de 18.00 a 00.00 hores; i divendres, caps de setmana i festius fins a les 00.30 hores.

A més, del 21 de desembre al 4 de gener, es projectarà un videomapping en la façana de l'Ajuntament amb imatges sobre la capitalitat del Disseny i la capitalitat Verda Europea. Un espectacle que, en paraules de la regidora de Recursos, Lluïsa Notario, "serà molt més cridaner i impactant".

I és que veure les llums de Nadal de València s'ha convertit en un dels millors plans nadalencs.

Arxivat a:

Destacats