Aparcar al pàrquing de la plaça de la Reina de València tindrà descompte

L'únic requisit és comprar al Mercat Central o als comerços del centre de València

Guardar

Aparcament de la plaça de la Reina de València
Aparcament de la plaça de la Reina de València

Aparcar al nou pàrquing de la plaça de la Reina de València tindrà descompte per a les persones que compren al Mercat Central o als comerços del centre. Així ho ha assegurat el regidor de Mobilitat i president de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), Giuseppe Grezzi, que ha explicat que l'objectiu és "impulsar accions que dinamitzen el comerç de proximitat i millorar la mobilitat al centre de la ciutat".

Aquests descomptes per aparcar, que estaran subvencionats per l'Ajuntament de València, també són vàlids per a l'aparcament del Mercat Central. La vicepresidenta de l'Associació de Venedors del Mercat Central, Natalia Estellés, ha valorat que "estem molt contents amb l'acord al qual hem arribat amb l'EMT per a l'aparcament de la plaça de la Reina, que ens permetrà oferir als nostres clients les mateixes condicions que en la resta d'aparcaments de l'entorn en els quals tenim places concertades i, així, es podran beneficiar de descomptes quan venen a comprar al Mercat Central".

Per part seua, Julia Martínez, gerent de l'Associació de Comerciants del Centre Històric, ha assenyalat que "aquesta iniciativa ha funcionat molt bé al pàrquing de la plaça de Bruges", i ha manifestat que es tracta d'una acció "molt positiva".

El nou aparcament de la plaça de la Reina de València disposa d'un total de 226 places per a turismes, de les quals 203 seran de rotació. A més, s'han previst 46 places per a motocicletes, 22 per a bicicletes i s'han reservat 6 places per a persones amb mobilitat reduïda.

Destacats