Algirós tindrà un nou centre de salut

S'invertiran 4,7 milions d'euros i donarà servei a la zona actualment atesa pel consultori auxiliar del carrer Xile

Guardar

hospital_elche
hospital_elche

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha licitat el contracte per a la redacció dels projectes i direcció de les obres de la construcció del nou Centre de Salut al carrer Antonio Suárez de València.

El centre tindrà una superfície construïda d'uns 3,328 m² i comptarà amb una àrea de recepció, extraccions perifèriques, medicina de família (18 consultes), pediatria (5 consultes), treball social, àrea maternal, rehabilitació i administració.

El nou edifici es desenvoluparà en dues plantes soterrànies, planta baixa, sis altures,i una setena reculada, en una parcel·la cedida per l'ajuntament de València. L'import del contracte de servei serà d'uns 400.000 euros i l'import total de l'obra s'estima en més de 4,7 milions d'euros.

Aquest edifici, concebut com a edifici passiu energèticament, donarà servei a la zona actualment atesa pel Consultori Auxiliar del carrer Xile i es configurarà com a zona de salut independent.

Després de les obres, el Centre de Salut serà un edifici singular de consum energètic gairebé nul, que servisca de referent des del sector públic en el compliment dels objectius de les Directives d'Eficiència Energètica d'Edificis de la Unió Europea, i de la Generalitat en el Pla d'Estalvi energètic i de foment d'acte consum d'energia elèctrica i incorporació de criteris d'eficiència energètica en la contractació pública.

Arxivat a:

Destacats