Així seran les falles municipals 2019

Hui s’han presentat els esbossos de les dues falles municipals del pròxim any en el Centre del Carme

Guardar

falla municipal 2019
falla municipal 2019

El compte arrere per a les Falles 2019 avança. Sí, estem al maig però ja ha arribat el moment dels esbossos de les falles municipals 2019. Després de conéixer finalment els artistes responsables de la Falla Gran i de la Falla Infantil per un jurat popular, hui el Regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, ha presentat els dos esbossos de les Falles Municipals del 2019.

En el cas de la Falla Infantil, el projecte triat ha sigut el del Cap de Suro, format per Xavi Gurrea i Ariadna González que s'ha guanyat al jurat. València Extra ha parlat amb Ariadna González, que ens ha explicat com se senten després d'aquesta decisió del jurat. 'És tot un orgull plantar la Falla Infantil Municipal, a més de la culminació de la nostra carrera. Portem sis anys, i crec que hem arribat al cim, a la Plaça de l'Ajuntament. Estem molt contents, i també una mica impactats perquè volem que a la gent li agrade el que anem a fer. Al cap i a la fi, és la falla de València, i esperem que tinga una bona acollida'.

La "Paradeta de Flors número 14" és l'homenatge a les parades de la Plaça de l'Ajuntament on les flors i els colors seran també part fonamental de la Falla Infantil 2019. Tot un record a les diferents parades de flors, al món de la botànica i també a la dona que serà protagonista també de la Falla Infantil de l'Ajuntament de València.

Falla Infantil Municipal 2019

Després de la repercussió internacional de la Falla Okuda, superar eixe repte és complicat. En aquesta ocasió i després de defensar la seua proposta durant, aproximadament, 45 minuts, el triat per a la Falla Gran de l'Ajuntament  ha sigut Latorre i Sanz, en col·laboració amb pichiavo. València Extra ha parlat amb Pepe Latorre, que ens ha explicat com se senten després d'haver sigut triats durant dos anys seguits. 'És un autèntic privilegi, tant haver pogut presentar la nostra proposta, com haver competit amb la resta de candidatures'. Una responsabilitat que ja han assumit en altres ocasions, i que, per tant, els fa ser més conscients del compromís adquirit. 'Enguany no anem a plantar més falles. Davant aquest treball de gran envergadura, ens centrarem exclusivament a crear la Falla Municipal, com ja ho vam fer l'any passat'.

Falla Gran Municipal 2019

"Procés creatiu" és el títol de la Falla Gran de l'Ajuntament de València per a les Falles 2019. Una aposta innovadora i avantguardista que combina les escultures gregues clàssiques i el món dels grafits. A més, es podrà viure en directe les fases d'un mural creatiu que serà en 3D. Els artistes Pichiavo no han volgut desvetlar un dels ninots grans que serà una de les moltes sorpreses preparades per a la Falla de l'Ajuntament de València.

Artistes i comissions segueixen treballant durant tot enguany perquè tot estiga a punt i perfecte per a gaudir de les Falles del 2019.

Arxivat a:

Destacats