Els afectats per l'incendi de Campanar podran accedir als habitatges de l'Ajuntament de València esta setmana

Els habitatges, situades en Safranar, ja estan equipats per als veïns afectats que ho sol·liciten

Guardar

Bloc d'habitatges a Safranar adquirit per l'Ajuntament de València per a lloguer assequible
Bloc d'habitatges a Safranar adquirit per l'Ajuntament de València per a lloguer assequible

L'Ajuntament de València ja ha posat a la disposició dels veïns afectats de l'incendi de Campanar els 131 habitatges de propietat municipal. Així, els veïns que ho sol·liciten, podran accedir a estos habitatges de nova construcció a partir d'esta setmana. Es tracta d'un immoble situat en Safranar, que el consistori valencià va adquirir recentment, i que gràcies a la col·laboració de l'empresariat valencià s'ha pogut equipar en temps rècord.

En una reunió mantinguda, en la vesprada del dissabte, amb els afectats per l'incendi, els responsables municipals els han traslladat esta possibilitat. Així, han participat els regidors d'Innovació, Tecnologia, Agenda Digital i Captació d'Inversions, Paula Llobet; de Patrimoni i Recursos Humans i Tècnics, Julia Climent; d'Urbanisme, Habitatge i Llicències, Juan Giner, i de Control Administratiu, José Mari Olano. També ha assistit el segon tinent d'alcalde, Juanma Badenas, i els regidors José Gosálbez, Cecilia Herrero i Mónica Gil.

Així, les persones afectades que ho necessiten, han explicat des del consistori, "seran ateses en la mesura que siga possible i al més prompte possible pel Servici d'Habitatge de l'Ajuntament i podran ser reallotjats en l'immoble facilitat per l'administració local, on podran romandre fins que la seua situació estiga aclarida i solucionada". En esta línia, l'edil de Recursos Humans i Tècnics, Julia Climent ha remarcat que "pràcticament tots els habitatges oferits ja estan totalment equipats i en condicions".

"Hi ha gent que ara ha de fer gestions, amb les seues assegurances, els seus bancs, etc. Per tant, mentre eixes gestions estiguen en marxa podran estar en l'habitatge", ha aclarit, al mateix temps que ha apuntat que el consistori "anirà fent un seguiment estudiant les circumstàncies i la situació de cadascun perquè bé romanguen en eixe habitatge el temps que faça falta o bé el deixen perquè ja tenen solucionada la seua situació". En este sentit, ha precisat que "no tots els veïns han sol·licitat traslladar-se a un habitatge perquè o ja tenen un altre o les seues assegurances els cobrixen un segon habitatge".

Per a atendre de manera individualitzada als afectats, l'Ajuntament de València ha creat un punt d'atenció en el complex de Tabacalera.

Arxivat a:

Destacats