Més de 10.000 quilos de carn es cuinaran aquest cap de setmana en el "Meat Carnival" de València

Entre el 26 i el 29 de maig els assistents al festival podran participar en showcookings per a ser un expert en barbacoes

Guardar

Carn en una barbacoa en el Meat Carnival València
Carn en una barbacoa en el Meat Carnival València

El "Meat Carnival" calfa ja les barbacoes i es prepara per a inaugurar la tercera edició de l'esdeveniment de gastronomia a la graella més gran d'Espanya. L'antiga estació del Grau de València acollirà entre el 26 i el 29 de maig un esdeveniment en el qual es cuinaran més de 10.000 quilos de carn a foc viu de la mà de 20 xefs especialistes en barbacoes.

Es preveu que al voltant de 30.000 persones assistisquen a aquest esdeveniment culinari en el qual els assistents podran gaudir de les demostracions tècniques i les receptes en directe gràcies a les showcookings que la marca de barbacoes "Weber" ha preparat amb les seues diferents modalitats de gas i carbó.

Aquestes demostracions, denominades "Weber Grilling Tour 2022", tenen com a objectiu introduir a la societat espanyola en la cultura de la barbacoa, mostrant les diferents tècniques en la seua elaboració i oferint una degustació de les diferents varietats i receptes que es poden elaborar: des de tota mena de carn fins a peixos i, fins i tot, "muffins".

Meat Carnival València
Meat Carnival València

Del 26 al 29 de maig amb entrada i aparcament gratis

Però aquests showcookings no seran les úniques activitats previstes dins del "Meat Carnival". A més de concerts i diferents actes, aquest diumenge hi ha programada una masterclass, en la qual participaran influencers com Joe Burgerchallenge, en la qual es mostrarà com crear l'hamburguesa perfecta.

El "Meat Carnival" obrirà les seues portes aquest dijous 26 de maig a les 18.30 hores i estarà obert fins a la mitjanit. El divendres, es podrà gaudir d'aquest festival de la carn entre les 18.00 hores i les 01.30 hores. El dissabte 28 de maig els assistents podran accedir de 12.00 a 03.00 hores, mentre que el diumenge, últim dia del festival, estarà obert de 12.00 a 00.00 hores. L'entrada és gratuïta i es disposarà d'aparcament gratuït per als assistents.

Tot està ja preparat per a l'esperat retorn del festival de brases més gran d'Espanya, que comptarà amb concerts, 22 restaurants, 40 propostes gastronòmiques, sortejos, concursos i molta carn a la graella.

Arxivat a:

Destacats