Taller de compra pública innovadora per a l'eficiència energètica

Guardar

Las Naves
Las Naves

Demà divendres comença al Centre d'Innovació Las Naves un taller per al foment de la Compra Pública Innovadora (CPI) com a instrument per al desenvolupament tecnològic, innovador i sostenible de l'administració pública i de les empreses. Aquest taller ha sorgit del treball realitzat per la xarxa Connecta Energia de las Naves.

Amb l'objectiu d'assistir i assessorar en matèria de CPI, Las Naves ha dissenyat aquest taller que analitzarà el procés de compra pública d'innovació i mostrarà diversos casos d'ús a escala local. Es presentarà l'Estudi de bones pràctiques de la Compra Pública d'Innovació per a la millora de l'Eficiència Energètica, i es debatrà sobre possibles actuacions a desenvolupar per a la incorporació de la innovació en la prestació dels servicis públics.

La Compra Pública Innovadora és una eina per a l'administració pública que permet millorar els servicis públics que es presten. Aprofita la demanda pública de productes i servicis per a desenvolupar béns i servicis innovadors i fomentar la innovació empresarial, utilitzant al mercat públic local com a client de llançament o referència.

En el taller de demà en Las Naves, que començarà a les 10h, invervindran com a ponents Carlos Jiménez García, gerent de Sitja Science & Innovation Link Office, Jose Ignacio Lacomba Andueza, cap de servici d'Energies Renovables i Canvi Climàtic de l'Ajuntament de València, Carlos Sánchez, gerent de la Fundació València Clima i Energia i Javier Ibáñez, Director Tècnic de Las Naves.

Arxivat a:

Destacats