Smart TV

Guardar

img_20170503102650
img_20170503102650

Dues dades interessants llança l'estudi de la IAB sobre el mercat de les televisions a Espanya. 3 de cada 10 espanyols compten a casa amb una de les anomenades Smart TV, però el 56 per cent de les televisions d'aquest tipus no estan connectades a Internet.

Com és possible això? La veritat és que si anem a una botiga d'electrònica cada vegada és més freqüent trobar televisions de qualitat que no siguen Smart TV. Malgrat tot, és cada vegada més freqüent que els fabricants de televisions incorporen aquesta opció.

D'altra banda el consum que fem de la televisió segueix malgrat les grans possibilitats que tenim amb les Noves Tecnologies, sent de tipus tradicional. És a dir, encara que els joves han dislocat els horaris televisius, els programes de referència segueixen sent els que emeten les grans cadenes.

Segons informa l'estudi, la gran majoria dels que tenen una Smart TV sense connectar a internet són persones que desconeixen per edat o per mandra aquesta opció. Tenir una televisió connectada és tan fàcil com tenir un telèfon mòbil a la xarxa wifi de casa nostra.

D'altra banda un dels majors problemes que tenen aquest tipus de televisions és la incomoditat de navegar per la xarxa. La manca d'un teclat fa que molts acaben renunciant a la televisió com una forma més d'entrar en el món online.

Destacats