Seguretat informàtica en les empreses valencianes

Guardar

obrers_tecnologics
obrers_tecnologics

La seguretat de la informació ha sigut, des de sempre, una prioritat per a les empreses; la informació tant de clients com de proveïdors i productes són l'actiu més important de qualsevol negoci. Les noves tecnologies han facilitat la unificació de dades i han permés mantenir aquesta informació centralitzada perquè estiga disponible en temps real des de diferents punts d'accés.

No obstant això, també ha fet que la informació siga més vulnerable i accessible a persones amb intencions malicioses.

Tots hem conegut grans casos de hackeos com ho va ser el moviment #WannaCry que va començar en 2017 i va afectar empreses de 150 països; es van registrar més de 600 negocis espanyols damnificats per aquest ciberatac, la qual cosa situa al nostre país en el lloc 18 en el rànquing per països infectats. I no solament això, l'any 2016 es va registrar una mitjana de 3000 atacs informàtics diaris a empreses en la comunitat Valenciana.

Aquestes estadístiques són preocupants per a qualsevol empresa, independentment de la seua grandària i la seua línia de negoci. Especialment tenint en compte que les pimes han demostrat ser més vulnerables a atacs cibernètics i en aquest moment, aproximadament el 90% de les empreses valencianes registrades corresponen a aquesta categoria.

Acció Informàtica compta amb un equip expert en seguretat informàtica, i recomana encaridament la contractació dels sistemes de seguretat adequats per a evitar qualsevol tipus d'atac que pose en perill la seguretat de la informació, sobretot en el cas de les empreses que no compten amb un personal informàtic integrat en la seua organització, encara que sempre és aconsellable comptar amb el suport d'una empresa externa amb experiència, dedicada a fer aquesta tasca per a optimitzar els processos i disminuir la corba d'aprenentatge.

“Moltes empreses posterguen la contractació d'un sistema de seguretat informàtic perquè no li donen la importància suficient, fins que tenen un incident de seguretat que els fa replantejar-se la seua estratègia. El recomanable és avançar-se a aquests incidents, informar-se sobre sistemes de seguretat i contractar a algú amb experiència que s'encarregue de la implantació per a evitar problemes seriosos dins de la companyia” Jorge Gisbert.

Acción Informàtica ofereix serveis informàtics per a empreses valencianes des de fa 25 anys; brinden manteniment informàtic i solucions empresarials com Microsoft Azure, Office 365, cloud computing, disseny i implantació de xarxes informàtiques i seguretat, Antivirus, Firewalls, seguretat perimetral, còpies de seguretat en el núvol.

En resum, proveeixen serveis professionals amb la finalitat d'aconseguir una gestió integral en solucions IT per a obtenir la màxima protecció i rendibilitat dels seus clients.

Destacats