Sanitat posa en funcionament una APP per a demanar cita i el metge respondrà en 24 hores

Guardar

fotonoticia_20200410122345_1920
fotonoticia_20200410122345_1920

La Conselleria de Sanitat ha posat en funcionament una nova APP per al mòbil que permet a les persones amb sospites de tindre coronavirus demanar cita al seu centre de salut i el metge, si els símptomes són compatibles, es posarà en contacte amb el pacient en menys de 24 hores i li realitzarà "un seguiment exhaustiu" durant tot el procés. A més,la nova APP ofereix una àmplia informació sobre aquesta infecció.

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha presentat aqueix divendres en la roda de premsa diària per a informar de l'evolució de la pandèmia aquesta nova eina, GVA coronavirus, que després de "molts problemes tècnics" ja ha entrat en marxa i permetrà a tots els ciutadans "estar totalment informats".

Així, l'APP ofereix a les persones que pensen que puguen estar contagiades un autotest i si és positiu se'ls informa que han de quedar-se casa i poden a través de l'aplicació demanar cita amb el seu centre de salut. Un professional sanitari es posarà en contacte amb el pacient en menys de 24 hores.

D'aquesta manera, si els símptomes són compatibles amb el Covid-19 seran tractats ja com un cas positiu i des del departament de salut se'ls farà un seguiment "exhaustiu" de l'evolució del malalt durant tot el procés, ha ressaltat.

Arxivat a:

Destacats