S'exposen els treballs del concurs 'K me cuentas'

Guardar

Edifici municipal de Tabacalera
Edifici municipal de Tabacalera

La Regidoria de Sanitat i Salut inaugura el proper dilluns 3 de juny l'exposició dels treballs presentats al sèptim concurs «K me cuentas» sobre l'ús responsable de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació. Dins d'esta iniciativa del Servici de Drogodependències (PMD-UPCCA-València), tots els treballs han sigut elaborats per escolars del municipi de València.

Els treballs s'exposaran a l'edifici municipal de Tabacalera amb entrada lliure i un horari de visites de 9.00 a 14.00 hores, fins al pròxim 20 de juny. L'exposició està composta per obres elaborades per escolars de centres educatius del municipi de València. Les persones interessades poden veure els 151 cartells que s'han presentat en esta sèptima edició.

«Cada any es presenten treballs de gran qualitat educativa i formativa sent els mateixos autors els receptors dels missatges. No hi ha dubte dels beneficis d'esta iniciativa que permet als i les més joves prendre consciència dels riscos del mal ús dels mitjans que la tecnologia posa al seu abast», ha explicat la regidora en funcions de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau.

Per quart any consecutiu s'ha plantejat la modalitat de vídeo, a la qual s'han presentat dos curts, «permetent als i les joves expressar les seues idees en este format que resulta tan dinàmic i atractiu», ha recalcat.

L'alumnat pot disposar de més informació sobre estos temes en la pàgina «K me cuentas…», dirigida a la població juvenil i que es troba en les xarxes socials Instagram i Twitter. També s'ha creat un canal de vídeo en YouTube amb vídeos elaborats pel PMD, i un canal dedicat exclusivament als vídeos presentats al concurs. Els premis s'entregaran als guanyadors i guanyadores el dia 11 de juny a les 11.30 hores al mateix lloc de l'exposició.

Arxivat a:

Destacats