Portal de la Marina estrena el primer videojoc en valencià para PS4

Deiland, desenvolupat per l'estudi valencià Chibig sota la iniciativa de PlayStation®Talents, s'ha llançat aquest 1 de març

Guardar

HYPE Station_2
HYPE Station_2

El primer videojoc en valencià per a PS4™ arriba a HYPE Station®. Es tracta de Deiland, un videojoc que ens explica la història d'Arc, un xiquet que viurà moltes aventures i aprendrà valors fonamentals. El Centre Comercial Portal de la Marina, a Ondara, és el primer centre a la Comunitat Valenciana a oferir un videojoc en valencià d'aquestes característiques.

Deiland està disponible des d'aquest dijous 1 de març en el mercat europeu, a través de PlayStation®Store. Des d'ara, els usuaris de HYPE Station® poden gaudir de forma gratuïta d'aquest videojoc en valencià en el Centre Comercial alacantí Portal de la Marina i en la resta dels espais HYPE Station®.

El títol és una aventura per a públic familiar i ho poden gaudir jugadors a partir dels 7 anys. Es tracta d'un conte, que recorda al llibre 'El Petit Príncep', i que pretén transmetre valors com: el respecte a la naturalesa, la responsabilitat i l'amistat, entre altres.

Deiland va entrar a formar part del programa PlayStation®Talents Games Camp en 2017 en la seu de València, un dels sis vivers de projectes que el programa PlayStation® Talents té repartits per tota la geografia espanyola. Allí es va desenvolupar amb el suport de PlayStation® i de Llançadora, l'acceleradora d'empreses que recolza a emprenedors per a fer realitat els seus projectes.Deiland aterra en HYPE Station®

El joc està disponible des del moment del seu llançament en tots els punts HYPE Station®. Els espais es troben en diversos Centres Comercials: Portal de la Marina (Ondara), Urbil (Guipúscoa), Albacenter (Albacete), Ànecblau (Castelldefels), As Termes (Lugo), El Roser (Ponferrada), Gran Via de Vigo (Vigo), El Mirador (Las Palmas), tots ells gestionats per Gentalia.

Destacats