Pokémon Go Plus es retarda fins al setembre

Nintendo aplaza el lanzamiento del accesorio para el videojuego que enloquece al mundo

Guardar

Pokémon Go Plus
Pokémon Go Plus

Pokémon Go és un fenomen imparable, i com a tal, creix i creix sense parar. Després del rotund èxit del joc per smartphones, Nintendo té preparada una nova sorpresa, la polsera Pokémon Go Plus, la data de venda al públic va ser posposada per a Setembre en un comunicat oficial emés via Twitter.

https://twitter.com/NintendoAmerica/status/758194900466671616

Pokémon Go Plus és un petit accessori en forma de polsera que permetrà als aficionats del joc gaudir del mateix sense haver d'estar pendents dels seus telèfons a cada moment. Fins al moment, si els usuaris volen estar alerta de tots els Pokémon que apareguen en el seu camí, han de mantenir l'aplicació oberta en els seus telèfons, amb el consum de dades i bateria que això comporta.

Pokémon Go Plus es connectarà a cada telèfon a través de Bluetooth, vibrant i emetent una petita llum quan un nou Pokémon o Pokéstop estiga a prop. A més, en prémer el botó de la polsera es podran recollir nous objectes al passar per una Pokéstop o llançar una Poké Ball de manera automàtica.

Pokémon Go Plus Font: The Verge

L'enginy de Nintendo serà compatible per Android i iOS i costarà prop de 30 euros (34,99 $). La seva sortida al mercat estava planificada per al 31 de juliol i ja havia esgotat les seues pre-vendes a Amazon abans d'aquest anunci per part de l'empresa nipona.

Destacats