PlayStation llançarà en Nadal a nivell mundial el joc dels valencians Melbot Studios

Guardar

melbot_estudio
melbot_estudio

El videojoc 'Melbits World', desenvolupat pels valencians de Melbot Studios, ha aconseguit ser catalogat com un dels videojocs oficials dins de la nova tecnologia de PlayLink per a PlayStation. El llançament a nivell mundial està previst per al nadal d'enguany.

Després de guanyar el certamen de PlayStation Talents 2017, Melbot es va engegar per a complir amb els termes del guardó i tenir preparat un joc en el termini d'amb prou faenes un any, destaca la companyia en un comunicat.

Durant aquest temps, els desenvolupadors han cobert les "exigents" expectatives que el premi comporta i les han superat, de manera que Sony ha decidit posicionar-los com un dels seus jocs oficials per a PlayLink, la nova tecnologia desenvolupada per a PlayStation 4 en la qual els jugadors poden emprar els seus dispositius mòbils com a controls del joc.

En l'actualitat solament hi ha sis jocs disponibles per a aquest sistema, per la qual cosa 'Melbits World' serà el seté. A partir de Nadal, els usuaris podran gaudir d'aquesta proposta d'entreteniment per a tota la família, amb la qual la signatura valenciana es "alternarà amb els jocs de reconeguts estudis internacionals".

'Melbits World' presenta el joc col·laboratiu "en el seu més pur estat". Valors com la cooperació entre jugadors, el temps en família i el bon humor són el motor dels 'melbits', xicotetes criatures que habiten en internet i col·laboren amb el funcionament del món digital.

ESTÈTICA PLENA DE LLUM I COLOR

Posant a ratlla als malvats virus, disposats a desbaratar la partida, els 'melbits' es presenten amb una estètica 'kawai' plena de llum i color. Aquests ingredients, sumat a l'enfocament familiar, han convençut al 'gegant' Sony perquè Melbits World siga "un dels pròxims best-seller de la companyia nipona".

A pesar que el videojoc ja apareix en premsa especialitzada i esdeveniments de gran magnitud com l'I3 de Los Angeles (Estats Units), la desenvolupadora ultima ara els detalls de cara al llançament i "treballa a contrarellotge perquè 'Melbits World' competisca al costat dels més grans del videojoc aquest nadal".

L'estudi valencià està integrat per 11 membres i finançat de manera autònoma, al costat de l'ajuda institucional d'entitats com a Llançadora, la Universitat Politècnica de València (UPV), l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i Barcelona Activa.

Destacats