Las Naves col·labora en el Women Techmakers

Guardar

1104 InnDEA LAS NAVES
1104 InnDEA LAS NAVES

El Women Techmakers que acollirà la Universitat Politècnica de València el divendres 31 de març i en el qual col·labora Las Naves Centre d'Innovació Urbana de València, és un encontre organitzat per Google que se celebra a l'abric de la celebració en març del Dia Internacional de la Dona.

Este encontre reunirà en el Saló d'actes de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València, a dones expertes en tecnologia i procedents de diferents àmbits, qui impartiran, durant tot el dia, conferències sobre matèries diverses com seguretat informàtica, intel·ligència artificial, gamificació, programació, xarxes socials o marketing, entre d'altres. L'esdeveniment és gratuït i obert a tota la comunitat, encara que l'aforament ja està complet. Les ponents compartiran amb el públic els seus coneixements, la seua experiència i valoraran el paper de la dona en aquest sector, reivindicant la necessitat de lluitar contra la bretxa digital de gènere.

Es tracta d'un esdeveniment que té lloc a escala internacional. En els últims 3 anys, s'han celebrat més de 200 esdeveniments mundials en 52 països amb l'objectiu de donar visibilitat, crear comunitat i oferir recursos a les dones de l'àmbit tecnològic. La finalitat a la nostra ciutat és també la creació d'una comunitat de dones apassionades per la tecnologia.

Les organitzadores del Women Techmakers Valencia, Roberta Lo Porto i Silvia Bagnale, han preparat una jornada de xerrades des de les 10 del matí fins a les 19 h, en les quals les conferenciants parlaran de temes molt diversos com són la seguretat informàtica, les tecnologies aplicades a l'esport, la gamificació, programació, disseny, aplicacions i xarxes socials, marketing o la intel·ligència artificial.

Arxivat a:

Destacats