La Generalitat ja és 'instagramer'

Guardar

presi_instagene_foto
presi_instagene_foto

La Generalitat ja té un nou perfil en xarxes socials. Es tracta d'un nou compte en Instagram, que se suma a les ja existents en Twitter i Facebook, i que servirà per a donar a conèixer l'acció del Consell i acostar-la a sectors de la ciutadania que estan més familiaritzats amb aquestes noves formes de comunicació.

L'Instagram de la Generalitat explicarà, de forma coral, les mesures i actuacions de cada àrea de govern, així com també destacarà els successos i esdeveniments de major rellevància en el context de la Comunitat Valenciana. Aquest nou perfil s'emmarca dins de la nova estratègia de comunicació de la Generalitat, que aposta per participar en el diàleg informatiu de les xarxes socials, en el poder de la imatge i la seua immediatesa en la difusió de continguts.

El compte, que començarà a publicar fotografies de manera periòdica en el mes de juliol, va ser engegada dijous passat amb motiu de l'equador de la legislatura. El perfil s'ha estrenat amb un mosaic compost per sis imatges en cadascuna de les quals es destaca una selecció dels objectius aconseguits per cada conselleria en l'últim any de govern: una forma visual de traslladar a la ciutadania el contingut de la roda de premsa del balanç dels 'dos anys de canvi'.

Destacats