La Diputació lliura els diplomes de l'itinerari formatiu DIVALDirectia per a personal tècnic dels ajuntaments

En la primera edició d'aquest curs de ‘Lideratge, direcció i millora de la gestió de les administracions locals’ s'han acreditat 33 persones en llocs de responsabilitat de nivell directiu

Guardar

La Diputació lliura els diplomes de l'itinerari formatiu DIVALDirectia per a personal tècnic dels ajuntaments

La Diputació de València ha fet lliurament aquest dimarts dels diplomes del curs DIVALDirectia de ‘Lideratge, direcció i millora de la gestió de les administracions locals’. Un total de 33 professionals en llocs de responsabilitat de les diferents àrees de gestió de les entitats locals de la província han sigut acreditats després d'haver participat en les 200 hores de formació d'aquest curs.

En un acte que ha tingut lloc en el Saló de Plens i en el qual ha participat el president, Toni Gaspar, i els diputats de Transparència, Roberto Jaramillo, i Modernització, Iván Martí, els responsables provincials han agraït a aquests tècnics i tècniques amb funcions de direcció el treball que realitzen i el talent amb el qual fan més fàcil la gestió als qui dirigeixen temporalment les institucions públiques.

El personal, provinent d'una vintena de municipis valencians i de la corporació provincial, ha rebut els coneixements que li permetran generar una reflexió sobre el nou escenari de la gestió pública, i crear un espai de diàleg que afavorisca la pràctica professional reflexiva en la gestió pública.

Aquests responsables de la gestió municipal i provincial també han tingut l'oportunitat de conéixer les eines que faciliten una gestió transparent de les administracions locals, interioritzar el caràcter directiu del lloc, liderar projectes de millora i promoure valors ètics en relació amb el servei públic, entre altres matèries.

Per part seua, l'alumnat ha presentat, com a colofó del curs, un pla de millora aplicable en la seua entitat local. En aquests plans s'han abordat temàtiques com la transformació digital, la simplificació administrativa, la contractació pública i l'ordenació dels recursos humans, entre altres.

L'oficial major de la Diputació, Juan Jiménez, ha destacat el caràcter pràctic de la formació i el “impacte en la generació de valor públic en les diferents administracions i entitats locals”. En representació de l'alumnat, Teresa Martínez, Directora Tècnica d'Organització i Modernització a l'Ajuntament de Paterna, ha posat en valor la importància de compartir experiències amb col·legues d'altres municipis i reciclar-se mitjançant aquestes formacions.

Arxivat a:

Destacats