Ivace i CEEI València inicien a l'abril una nova edició del programa europeu 'Scale Up'' per a 'startups' i pimes amb menys de sis anys

Les candidatures es poden presentar fins al pròxim 25 de març

Guardar

 Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial
Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) en col·laboració amb el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València posaran en marxa el pròxim mes d'abril la quarta edició del programa Europeu 'Scale Up' dirigit a 'startups' i petites i mitjanes empreses innovadores menors de sis anys amb potencial d'escalabilitat.

'Scale Up' s'ha convertit en un referent per a aquest col·lectiu d'empreses, els que per a donar el salt i competir a nivell global troben un buit tant d'acompanyament com de formació i informació. Més d'un centenar d'empreses de la Comunitat s'han presentat a les 3 convocatòries.

Aquesta iniciativa de la Comissió Europea ofereix a les empreses un programa d'escalabilitat empresarial de 9 taules que inclou un pla de 'mentoring' per a dissenyar i implementar la seua estratègia de creixement 'Scale Up' i més de 50 hores de 'training' i 'coaching' amb destacades persones expertes i professionals de reconegut prestigi en l'àmbit empresarial, com Jaime Esteban, Roberto Touza, Tomás Guillén, Maribel Vilaplana, entre altres.

Les empreses beneficiades tindran la possibilitat de presentar el seu projecte a inversores, accedir a una exclusiva xarxa de contactes amb experts i professionals d'alt prestigi que les ajudaran a definir i planificar la seua estratègia per als pròxims anys i en l'última fase del programa es premiarà amb 5.000 euros per a serveis de consultoria estratègica de creixement empresarial a l'empresa con major potencial de creixement.

Les empreses interessades a beneficiar-se d'aquest assessorament especialitzat i formació personalitzada, tenen de termini fins al pròxim 25 de març per a presentar les seues candidatures a través del portal emprenemjunts. De totes les empreses presentades se seleccionarà a les 10 que complisquen les condiciones de la convocatòria.

Everycode, cas d'èxit 'Scale Up'

L'empresa Everycode es dedica al desenvolupament de soluciones que faciliten i permeten l'accés a internet a persones amb diferents discapacitats. Per a això ha desenvolupat l'eina inSuit que li va valdre el premi 'Scale Up'.

La història de Everycode amb aquest programa europeu comença quan demana ajuda al CEEI de València per a augmentar la seua competitivitat i després de diverses reunions es va detectar la necessitat que l'empresa buscara finançament per al desenvolupament de projectes innovadors si no volia quedar-se estancada en el seu creixement.

Amb aquesta premissa decideix presentar-se en el programa ScaleUp amb un Pla d'Acció centrat en la seua internacionalització que li va valdre el primer premi en l'edició de 2019 i que, gràcies a l'activitat innovadora i al desenvolupament del complet Pla d'Acció, la seua facturació ha augmentat en els 3 últims anys una mitjana d'un 70%, i el seu projecte s'ha consolidat com una tecnologia imprescindible per a l'accessibilitat, senzilla d'implantar, assequible, i que realment llega a les persones amb discapacitat.

Com Ecerycode, altres empreses que han triomfat amb ScaleUp somni Casfid Caponnetto Hueber, Darwin Bioprospecting Excellence, Navlandis, Next Electric Motors, Nexum Global IOT Services, SingularGreen, Smart Fan, Smart Induction Converter Technologies, Skroller i Super Squad Interactive SL, 3D Concret, Applynano Solutions, Everycode -in Suit, Live4life Community, Nude Label, Tecment - Nightway i Utopick Xocolate; Aquareturn, Bionline, Bionos Biotech, Code Prisma, FruitsApp, Play and Go Experience, Koibox, Cronoshare i uncovercity.

Destacats