Facebook i Lanzadera aconsegueixen un acord per a impulsar el creixement de les startups

Guardar

marina_lanzadera
marina_lanzadera

La plataforma social Facebook i Lanzadera han aconseguit un acord estratègic per a fer costat als emprenedors de la incubadora i acceleradora de l'empresari Juan Roig i ajudar-los a fer créixer els seus startups a través de Facebook, Instagram i WhatsApp, amb l'objectiu d'"accelerar la creació de valor i oportunitats de negoci" d'aquestes empreses.

En un comunicat, les companyies detallen que en virtut d'aquest acord Facebook oferirà formació i assessorament a totes les startups de Llançadora, amb diferents nivells de servei depenent de la maduresa i les necessitats de cadascuna de les empreses accelerades.

En concret, detallen que el suport que els prestarà la plataforma social a estar startups pot passar des de formació per webinars fins a un assessorament estratègic personalitzat pels diferents equips de Facebook. A més, els emprenedors podran tindre accés a socis, programes i esdeveniments tant organitzats per Facebook com per tercers.

Les sessions formatives inclouran continguts directament relacionats amb l'ús de les seues plataformes, amb l'objectiu que els emprenedors puguen perfeccionar i optimitzar estratègies de 'branding' i 'performance' per a venda, postvenda i servei al client a través de Facebook, amb temes com a aplicacions de l'ecosistema, creativitat, mesurament, màrqueting o integració tecnològica, entre altres.

L'acord signat s'emmarca dins de la iniciativa Lanzadera Space, que té l'objectiu d'acollir a empreses i entitats que ajuden a enriquir l'ecosistema emprenedor de Marina d'Empreses. Així, Facebook s'uneix a signatures com Telefónica - Wayra, IBM, GeeksHubs o BIGBAN com a soci tecnològic de l'acceleradora.

El director de nou Negoci de Facebook a Espanya i Portugal, David Sáez, ha remarcat que l'ecosistema d'emprenedors i startups és "fonamental" per al creixement de l'economia espanyola i per a impulsar la innovació al país.

"Facebook ha sigut una plataforma/eina clau per al desenvolupament de moltes startups espanyoles i amb aquest acord, volem posar tots els nostres recursos a la disposició de les empreses de Llançadora, per a ajudar-los a continuar creixent", ha incidit.

Per part seua, el director general de Lanzadera, Javier Jiménez, ha remarcat les xarxes socials són actualment omnipresents i s'han convertit en un canal fonamental perquè les empreses es donen a conéixer i embenen els seus productes o serveis.

"Aquesta aliança estratègica amb Facebook, la principal empresa de plataformes socials del món, suposa una fita per a nosaltres. Estem convençuts que moltes startups aprofitaran aquest suport per a incrementar el seu volum de negoci i proposta de valor", ha assegurat.

Destacats