Estiu contra els mòbils

Guardar

img_20170621120209
img_20170621120209

Fa un temps, anar-se'n de vacances significava desconnectar de tot el que ens envoltava durant el nostre dia a dia. Actualment, el telèfon intel·ligent que sempre portem a sobre, fa que fins i tot quan no hem de treballar estiguem connectats amb tota la nostra realitat quotidiana. És per això que el telèfon mòbil s'ha tornat indispensable durant les nostres vacances d'estiu. A més de ser l'època en què més fotos ens fem (majoritàriament a la platja) aquest dispositiu és perfecte perquè els nostres caps i caps puguen localitzar de forma ràpida. Cadascú sabrà quina és la seua relació amb el treball.

Siga com siga, el cert és que l'estiu també és l'època de l'any en què més avaries pateixen els nostres telèfons mòbils.

Segons un estudi de Phone House el 33 per cent de les avaries de telèfon intel·ligent es produirien durant aquest període. I si hem de parlar de culpables hem de referir a tres eventualitats: calor, aigua, caigudes (en molts casos propiciades per intents de robatori).

En el primer dels casos, la calor, hem de tenir en compte que exposar el telèfon intel·ligent a la llum del sol és absolutament nociu. A això cal afegir que l'estiu és també segons l'informe de Phone House, l'estació en la qual més temps juguem amb el telèfon mòbil. Això fa créixer els riscos d'avaria que són responsables del 50 per cent de les avaries en aquesta època de l'any.

Estar a la platja o la piscina o un ambient molt humit fan que els smartphones entren en contacte amb l'aigua. Una simple gota, diu l'informe de Phone House, pot produir l'avaria. Per a això, sempre que el telèfon es mulle, hauríem de treure la bateria, mai posar el mòbil a carregar i tot seguit introduir el telèfon en un pot ple d'arròs perquè s'asseque.

Finalment, per combatre les caigudes i els possibles robatoris no hi ha cap sistema. És per això que l'informe recomana contractar una assegurança per evitar-te la pèrdua d'entre 150 i 600 euros.

Destacats