Empreses tecnològiques valencianes a Londres

InnDea Valencia asiste con varias empresas emergentes valencianas a la London Technology Week

Guardar

Tech City UK
Tech City UK

Amb el suport de l’Ajuntament de Londres, se celebra fins al diumenge a la capital del Regne Unit la Setmana de la Tecnologia. Es tracta d’una cita important per a conéixer els últims avanços en innovació tecnològica procedents de tot Europa. La fundació InnDEA València ha facilitat la participació de diverses empreses emergents, membres de la xarxa VIT Emprén, a través d’una convocatòria pública oberta.

La Setmana de la Tecnologia de Londres oferix tant a la fundació InnDEA com a les empreses que formen part de la delegació l’oportunitat per a connectar amb el sector tecnològic britànic, pioner en innovació, així com amb el d’altres ciutats europees que igualment es donen cita durant estos dies a Londres.

https://twitter.com/gva_ivace/status/745606846547890176

Durant la missió empresarial, els participants en la Setmana han pogut visitar instal·lacions de la Tech City UK per a conéixer de prop el treball de les empreses i startups digitals britàniques.

La Tech City UK és una entitat pública britànica encarregada de promoure les concentracions o clústers d’empreses tecnològiques, dins i fora de la capital. Han sigut, juntament amb la London and Partners, els encarregats de guiar la missió valenciana, que també ha conegut de prop acceleradores i espais de treball compartit de Londres, i ha pogut compartir coneixements i aprendre de l’ecosistema britànic.

Les empreses emergents que participen en esta missió empresarial pertanyen als sectors de les finances, moda i videojocs, i complixen el requisit imposat per InnDEA de fomentar l’economia social i/o mediambiental. Totes tenen ja els seus productes o servicis en procés de comercialització i es troben en fase d’expansió al mercat anglosaxó.

Destacats