El Top 5 de videjocs de Nintendo Switch

Guardar

nintendo_switch
nintendo_switch

A només 2 setmanes de l'arribada de la nova videoconsola de Nintendo, els amants d'esta casa ja estan ansioses per provar els nous videojocs i segur que molts coincidiran amb este particular Top 3.

1- Super Mario OdysseyÉs una de les grans franquícies de Nintendo. El protagonista principal estrena també nou joc i ací teniu un avanç.

2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Link torna a les aventures amb un joc molt esperat que finalment no es va estrenar a la Wii U. En esta ocasió, un món totalment obert on el jugador pràcticament té tota la llibertat d'acabar la història com desitge.

3. Mario Kart 8 Deluxe

La franquícia de Mario Kart també és tot un clàssic en les consoles de Nintendo. Amb la Switch també arriba un nou Kart de la saga amb importants novetats.

El pròxim 3 de Març arriba Nintendo Switch amb un preu de 320 euros i com sabeu molts centres comercials ja ofereixen la possibilitat de reservar-la. Estarem molt atents al seguiment de la nova consola de Nintendo. Tornarà a fracassar com la Wii U? Aportarà realment un valor afegit als usuaris de consoles portàtils? Què ofereix de nou Nintendo Switch?

Destacats