El concurs 'K me cuentas' fomenta l'ús responsable de les noves tecnologies

Guardar

flexible-telefono
flexible-telefono

El Pla Municipal de Drogodependències de la Regidoria de Sanitat i Salut ha convocat la VI edició del concurs "K me cuentas", un certamen que invita l'alumnat de València, amb una edat compresa entre els 11 i els 18 anys, perquè propose, amb cartells i vídeos, un ús responsable de les noves tecnologies i les xarxes socials.

La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, s'ha fet ressò d'aquesta convocatòria "que pretén fomentar la participació de la joventut en la prevenció de les addiccions a les tecnologies i, evitar, d'aquesta manera, el seu ús problemàtic". Amb aquest objectiu, es valoraran els treballs que plasmen idees de responsabilitat davant d'internet, les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube....) així com els mòbils o videojocs.

Mayte Girau, que ha recordat que el Pla Municipal de Drogodependències té obert perfil preventiu en les xarxes socials Twitter, Facebook i YouTube denominat "K em contes..." amb la finalitat de mantenir "un canal per a comunicar hàbits saludables l'alumnat de València", ha agraït la col·laboració del professorat que anima i fomenta en el seu alumnat la participació en aquesta activitat.

Els treballs es presentaran únicament en format electrònic (en línia) i s'enviaran a l'adreça electrònica [email protected] El termini d'enviament i presentació serà fins a les 10 hores del 25 d'abril.

Els premis consisteixen en la donació de vals per a la compra de material esportiu. Per a més informació i consulta de les bases, poden dirigir-se a www.valencia.es/kmecuentas apartat "Concurs".

Destacats