Com millorar la bateria

Guardar

img_20170510105708
img_20170510105708

Segueix el debat de la bateria i donades les demandes massives dels usuaris perquè els mòbils d'última generació tinguen més autonomia, comença a semblar que les empreses fabricants de smartphones no tenen interés per oferir esta millora.

És sens dubte un dels debats més longeus dins el sector: Com fer que un telèfon dure més d'un dia? Existeixen segons la companyia NeoPower, firma que s'encarrega de millorar el rendiment de les bateries, alguns consells que poden ajudar-te a millorar l'eficiència del teu smartphone.

NeoPower és una empresa dedicada a optimitzar la bateria d'un telèfon mòbil i que ha creat avenços en la matèria com l'estalvi de bateria en jocs, navegació o a les apps de missatgeria.

Amb tot, no només els smartphones que disposen d'esta tecnologia, assegura la mateixa NeoPower, poden guardar. El primer dels consells, en contra del que podríem pensar com lògic, és no carregar la bateria fins al 100 per cent de les seues possibilitats. De la mateixa manera, tampoc és bo que la bateria arribe al 0 per cent.

A això cal afegir que sempre és bo apagar el mòbil perquè la bateria "descanse". En un món completament connectat i en el qual depenem totalment de la comunicació online, serà per a alguns una idea desgavellada. No obstant això, apagar de nit és una molt bona idea si volem que la bateria del nostre smartphone dure més.

NeoPower afegeix dos consells més per millorar el rendiment energètic del telèfon: no deixar-lo sota el sol i desconfiar dels carregadors no oficials.

Destacats