Un home atropella amb el seu cotxe a la seua exparella i després se suïcida

Guardar

policia-covid
policia-covid

Un home de 42 anys ha atropellat amb el seu cotxe a una dona amb la qual havia mantingut una relació sentimental i sobre la qual tenia una ordre d'allunyament, i després s'ha suïcidat llançant-se a la V-31, en el terme municipal de Silla (València), segons ha pogut saber Europa Press.

Els fets van ocórrer al voltant de les 17.20 hores del divendres, en la V-31 en el terme municipal de Silla (València). Pel que sembla, l'home va tractar d'atropellar amb el seu cotxe la motocicleta en la qual circulava la dona, que va resultar ferida, i després es va suïcidar, segons han informat Europa Press fonts pròximes a la recerca.

La víctima va ser traslladada a l'Hospital General de València, on es recupera de les seues lesions. El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (Cicu) ha confirmat que, minuts després, un home va morir atropellat en la mateixa via. Fins al lloc es va desplaçar una unitat de SAMU.

La Guàrdia Civil ha obert una recerca per a esclarir els fets, que s'investiguen com un cas de violència de gènere, ja que l'home i la víctima havien mantingut una relació sentimental i ell tenia en vigor una ordre d'allunyament sobre ella, segons fonts de la recerca.

Destacats