Un excap de la Policia d'Aldaia serà jutjat per abusos sexuals

Es demanaran dos anys i mig de presó per tocaments, besos i altre tipus de conductes impròpies sobre una agent

Guardar

audiencia-provincial
audiencia-provincial

L'Audiència de València jutjarà dilluns que ve a l'intendent de la Policia Local d'Aldaia entre 2004 i 2019 per un delicte continuat d'abusos sexuals.

Segons l'escrit d'acusació del fiscal, el cap policial va abusar de forma continuada d'una agent en dependències oficials, prevalent-se de la seua posició de superior jeràrquic respecte a la víctima.

La Fiscalia sol·licita provisionalment per a ell dos anys i mig de presó, altres dos de llibertat vigilada i allunyament de la perjudicada i prohibició de comunicació amb ella durant tres anys.

La Fiscalia relata que unes deu vegades, entre 2011 i 2012, l'acusat va fer tocaments i va besar a l'agent en la reguarda de la Policia, a l'ascensor i en la zona de menjador, mentre li deia: "Tranquil·la, que estàs amb el cap".

Una d'eixes vegades, fins i tot, va arribar a mostrar-li els genitals, segons el Ministeri Públic, que ressenya en el seu escrit d'acusació situacions semblants a partir de 2013, en la nova central de Policia, i en 2018.

La víctima ha hagut de rebre tractament psicològic i la Fiscalia demana que l'exintendent, i l'Ajuntament d'Aldaia de manera subsidiària, la indemnitzen amb 3.500 euros pels danys morals.

Destacats