Tres detinguts a Bétera per llançar pedres a vehicles en marxa

A més de robatoris, també van escometre actes vandàlics en el nucli urbà de Bétera, on es dedicaven a punxar les rodes i trencar els espills retrovisors

Guardar

Investigadors de la Guardia Civil
Investigadors de la Guardia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut a Bétera a tres joves del municipi per haver llançat pedres a vehicles que circulaven per una carretera. A més, tal com detalla l'Institut Armat en un comunicat, s'investiga a un quart jove per la seua implicació en el succés.

Es tracta d'un grup de joves d'entre 19 i 22 anys, tots de nacionalitat espanyola, que, a més de llançar pedres als vehicles, han escomés, en els últims mesos, actes vandàlics en el nucli urbà de Bétera, on es dedicaven a punxar les rodes i trencar els espills retrovisors dels vehicles que es trobaven aparcats. Segons els agents, també van llançar pedres a diversos habitatges de Bétera i al camió de recollida de residus de l'Ajuntament, posant en greu risc la integritat del conductor.

Les investigacions es van iniciar a l'abril per part de la Guàrdia Civil i, fruit de les perquisicions, van esbrinar que es tractava d'un grup de joves de la pròpia localitat de Bétera. Gràcies a la col·laboració de la Policia Local s'han pogut esclarir un total de 15 fets delictius.

Se'ls acusa de nou delictes de danys, un d'apropiació indeguda i un contra la seguretat viària. A més, també hauran d'afrontar quatre delictes de furt, ja que els agents han recuperat documentació personal, targetes de crèdit que havien sigut sostretes, cinc bicicletes elèctriques i dos patinets elèctrics, tot això valorat en 8.000 euros aproximadament.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 7 de Llíria.

Destacats