Tallada la circulació en algunes línies de Metrovalencia per les inundacions

També hi ha línies de Rodalia amb la circulació interrompuda de trens

Guardar

Un tren de Metrovalencia
Un tren de Metrovalencia

Les inundacions provocades per la DANA en la Comunitat Valenciana, i especialment en l'àrea metropolitana de València, han provocat el tall de circulació de diverses línies de Metrovalencia, Renfe Rodalia i el tancament de la pista d'aterratge de Manises.

En concret, FGV ha informat del tall de circulació en la Línia 1 entre Torrent i Picassent, ja que es troben en una de les zones més afectades per la tempesta amb calamarsa d'aquest matí. L'Ajuntament de Torrent ha assenyalat que s'han registrat 130 litres per metre quadrat i ha suspés activitats programades per al cap de setmana i tallats túnels i camins.

Així mateix, també està tallada la circulació en la Línia 2 de Metrovalencia entre la Pobla de Vallbona i Llíria.

Dispositivo de seguridad y limpieza en Torrent por la lluvia
Dispositiu de seguretat i neteja a Torrent per la pluja

Talls en Renfe

Respecte a Renfe Rodalia, ADIF ha assenyalat que té sense circulació les línies de rodalia entre València-Bunyol-Requena i Loriguilla-Sant Isidre

Aeroport de Manises

D'altra banda, la circulació aèria continua sent una de les més afectades pel temporal. Després que ahir es desviaren diversos vols que havien d'aterrar en l'Aeroport de Manises a Barcelona, en aquests moments l'aeroport de València té tancada la pista d'aterratge.

Entre les 10.00 i les 12.30 hores d'aquest dissabte, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana ha rebut 266 crides relacionades amb la DANA: 22 a Castelló i 244 a València.

En concret, s'han traduït 186 incidents, 19 a la província de Castelló i 167 a València, la majoria d'ells a l'Horta Oest i Camp de Túria, d'acord amb el 112.

Destacats