Sanitat confirma 40 atesos de diferent consideració en l'accident del Medusa

Guardar

Una ambulància entrant a l'hospital La Fe de València
Una ambulància entrant a l'hospital La Fe de València

La Conselleria de Sanitat ha confirmat que fins a 40 persones han sigut ateses de diferent consideració a conseqüència de l'accident registrat en la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival de Cullera, en el qual ha mort un jove de 22 anys.

D'aquestes 40 persones, huit van ser ateses en la matinada del dissabte pels equips sanitaris del CICU mentre que les altres 32 han sigut assistides en els diferents hospitals als quals van ser traslladats els ferits, bé per ambulàncies de Sanitat o en transports privats, segons han detallat a Europa Press fonts del departament que dirigeix Miguel Mínguez.

El succés s'ha registrat arran d'unes fortes ratxes de vent que han esfondrat part de l'escenari principal. Inicialment, des dels serveis d'emergències havien confirmat la víctima mortal, que és un jove de 22 anys, segons ha informat la Guàrdia Civil.

Fins al lloc dels fets s'han mobilitzat diversos TNA i un SAMU. Els ferits han sigut traslladats als hospitals de la Ribera, Gandia, Clínic i La Fe de València.

Dels 32 atesos, tres romanen ingressats als hospitals Clínic, la Ribera i Sant Joan d'Alacant i una està pendent de valoració en el Clínic, mentre que la resta han sigut donades d'alta.

A l'hospital de la Ribera s'ha prestat assistència a 13 persones: nou han sigut donades d'alta i una roman ingressada amb pronòstic reservat. De les altres tres persones, s'ha derivat una a l'Hospital de Sant Joan d'Alacant (ingressada per fractura), una altra al Clínic (pendent de valoració) i una altra a la Fe, que ha rebut l'alta.

En la Fe han atés 12 persones de les quals totes han sigut donades d'alta. A l'hospital Sant Francesc de Borja s'ha prestat assistència a quatre persones de les quals tres ja han rebut l'alta i una altra persona s'ha traslladat a Sagunt (atesa per fractura).

En el Clínic, hi ha hagut assistència a tres ferits, un dels quals s'ha quedat ingressat per una fractura, i les altres dues han sigut ateses en Urgències i no han ingressat. A més, s'ha traslladat una persona des de la Ribera, que està pendent de valoració.

Destacats