S'investiga l'agressió de cinc menors a un xiquet de 14 anys que va haver de refugiar-se en un bar a València

Guardar

Un grup de xiquets pugen les escales en un col·legi de València
Un grup de xiquets pugen les escales en un col·legi de València

La Policia Nacional ha obert una investigació per l'agressió a un xiquet de 14 anys a què presumptament cinc menors van acorralar, van colpejar i van perseguir fins que va poder refugiar-se en un bar de València.

Segons han confirmat a Europa Press fonts policials, l'incident es remunta al dia 29 de novembre i va sorgir després de la sospita que la víctima podia estar eixint amb una xica que li agradava a un dels agressors.

Així, eixe dia, un dels presumptes agressors, company de l'institut de la víctima, se li va acostar al voltant de les 14.30 hores i li va preguntar si estava eixint amb una xica. Aquest va respondre que no i el seu company, al no creure'l, li va indicar que li estarien esperant a l'eixida del col·legi.

Arribada l'hora, una vegada fora, el company esperava al costat d'altres quatre menors, d'entre 14 i 15 anys, a la víctima a la porta de l'institut. En eixe moment el van agafar, el van apartar i van començar a pegar-li.

Un home que passava per allí i va observar els fets va recriminar als menors el seu comportament i aquests van fugir.

La víctima, llavors, va tornar a la seua casa i pel camí li van perseguir dos dels presumptes agressors. Així, es va ficar en un bar a demanar ajuda i l'amo va cridar tant a la seua mare com a la Policia.

La progenitora va interposar llavors una denúncia en comissaria i els agents investiguen la presumpta agressió. De moment ja hi ha diversos agressors identificats.

Tal com ha avançat aquest divendres Levante-EMV, la mare ja ha sol·licitat el trasllat de centre escolar per al seu fill, que roman a casa fins que es recupere i se solucione el problema generat. El menor, a conseqüència de l'agressió, ha patit un trencament de timpà.

Destacats