Rescaten a Tavernes de la Valldigna un senderista de 72 anys

Aquest succés va ocórrer en la zona de Font de la Sangonera

Guardar

Imatge del rescat a Tavernes de la Valldigna
Imatge del rescat a Tavernes de la Valldigna

Un home de 72 anys d'edat ha sigut rescatat per agents de la Guàrdia Civil de València mentre realitzava senderisme amb uns amics, per la qual cosa va haver de ser traslladat a un hospital en helicòpter, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

Tal com han detallat les mateixes fonts, va anar al voltant de les 15.30 hores del dia 31 del passat mes de maig, quan els agents van rebre un avís de la Central en el qual se'ls requeria per a auxiliar a un home que va començar a patir vòmits i a trobar-se mal mentre practicava senderisme amb un grup d'amics.

De manera immediata, els agents es van mobilitzar i van arribar a la zona on va succeir tot, la qual era de molt difícil accés. Així i tot, van auxiliar, al costat de Policia Local de la localitat, al senderista de 72 anys.

Donada la situació del senderista, que presentava forts vòmits, malestar i que, en última instància, ni tan sols responia als agents presents en el lloc, la patrulla de la Guàrdia Civil es va desplaçar a recollir als sanitaris davant la impossibilitat d'arribar aquests fins a la zona en la qual es trobava el senderista amb el vehicle.

L'home es va detindre en trobar-se mal mentre practicava senderisme amb els seus amics en una zona coneguda com la Font de la Sangonera, en un lloc en el qual cal caminar uns 20-30 minuts en pujada, ja que és impossible el seu accés amb el vehicle. Donades aquestes característiques, el senderista va haver de ser traslladat amb un helicòpter del Consorci de Bombers fins a l'Hospital Universitari d'Alzira.

En el rescat van participar agents de la Companyia de la Guàrdia Civil de Gandia, Policia Local de Tavernes de la Valldigna i el Consorci de Bombers.

Destacats