Rescaten una família i diversos gossos atrapats en l'incendi en una casa a Alberic

Guardar

Una agent reanima un dels gossos afectats per l'incendi en un habitatge a Alberic
Una agent reanima un dels gossos afectats per l'incendi en un habitatge a Alberic

Agents de la Guàrdia Civil han rescatat a tres persones d'una mateixa família que havien quedat atrapades al balcó del seu domicili a Alberic a causa d'un incendi en l'habitatge, en la qual es trobaven així mateix un gos i diversos cadells que també han sigut auxiliats.

Les tres persones, que demanaven auxili des del balcó de la tercera planta de l'edifici, han advertit als agents de la presència del seu animal de companyia al balcó de la primera planta. Després d'això, la Guàrdia Civil ha procedit a rescatar a l'animal després de pujar-se'n a l'ampit de la finestra, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

Davant la impossibilitat d'accedir a l'habitatge a conseqüència de les flames, els agents de la Guàrdia Civil de Sueca han optat per atenuar el foc amb l'extintor que portaven en el seu vehicle oficial.

Per part seua, els efectius de bombers han tractat d'utilitzar un ariet per a derrocar la porta amb la finalitat d'accedir a l'interior de l'habitatge afectat. No obstant això, ha resultat impossible a causa del foc, per la qual cosa els equips del parc d'Alzira i de Xàtiva han utilitzat una escala extensible per a rescatar tant als ocupants de l'habitatge com als cadells que es trobaven en el seu interior.

En adonar-se que un dels animals no responia als estímuls, un dels agents de la Guàrdia Civil de Sueca ha procedit a realitzar la maniobra RCP a l'animal. Amb això, ha aconseguit finalment que recobrara la consciència.

Destacats