Quatre vols desviats de Manises a Alacant pel temporal de vent

Les fortes ratxes de vent compliquen els aterratges en l'aeroport de Manises

Guardar

Avió d'Air Nostrum
Avió d'Air Nostrum

La Comunitat Valenciana s'enfronta a seriosos problemes de comunicació a mesura que la borrasca Ciarán continua assotant la regió amb fortes ratxes de vent. El clima advers ha generat interrupcions en diverses xarxes de transport. Fins al moment, s'han registrat talls en diverses línies de tren de Renfe, la qual cosa ha afectat els serveis de transport ferroviari a la regió. A més, el port de Sagunt ha sigut tancat a causa del mal estat de la mar i a les intenses ratxes de vent que han dificultat les operacions portuàries. Aquesta situació, a més, ha portat al desviament de quatre vols programats per a aterrar en l'aeroport de Manises.

Aena, l'organisme que gestiona els aeroports a Espanya, ha informat que les ratxes de vent han aconseguit velocitats de fins a 100 quilòmetres per hora, la qual cosa ha afectat vols procedents de destins com Eivissa, Düsseldorf, Tenerife Nord i Viena. Aquests vols han sigut redirigits a l'Aeroport d'Elx com a mesura de precaució. No obstant això, els vols d'eixida des de l'Aeroport de Manises no s'han suspés, de moment, encara que s'estan experimentant retards.

Les autoritats insten els viatgers i a la població en general a mantindre's informats sobre l'evolució de la situació i a prendre les precaucions necessàries mentre el temporal de la borrasca Ciarán continua afectant la Comunitat Valenciana. La seguretat i el benestar dels ciutadans són de summa importància en aquestes circumstàncies climàtiques adverses.

Destacats