Renfe suspén serveis de trens pel vent en diverses localitats valencianes

El servei afecta a les línies de València, Bunyol i Utiel, Xàtiva i Alcoi i Segorbe i Teruel

Guardar

Tren de Renfe Rodalies. Imatge: Europa Press
Tren de Renfe Rodalies. Imatge: Europa Press

La província de València ha registrat fortes ratxes de vent durant les últimes hores que han obligat Renfe a suspendre diversos serveis de trens. Totes les suspensions estan previstes fins a almenys les 16 de la vesprada que tornaran a actualitzar-se els horaris. La companyia ha afirmat que aquestes línies corresponen als serveis dels municipis de València, Bunyol, Utiel, Xátiva, Alcoi, Segorbe, Teruel i les localitats que estiguen influïdes per aquests recorreguts.

Així doncs, s'ha suspés la línia que uneix València amb Utiel, concretament la C-3 i que afecta la distància que hi ha entre les estacions de Bunyol i les d'Utiel. Segons ha informat Renfe, s'han programat alternatives per carretera per als trajectes i persones afectades per les condicions climatològiques viscudes en aquesta jornada de dijous.

Així mateix, aquestes fortes ratxes de vent també han provocat que la companyia suspenga fins a les 16.00 el servei de Mitjana Distància que recorria les estacions de Xàtiva i Alcoi, programant plans alternatius mitjançant el transport per carretera per a aquest recorregut.

Finalment, el servei corresponent a les estacions entre Sogorb i Terol també s'ha modificat pel temporal, on a partir de les 16.00 hi haurà més informació sobre aquest tema per als afectats, els qui han obtingut una via alternativa per carretera a causa del clima.

Destacats