A presó per repartir droga en locals de Torrent, Paiporta i Picanya

La persona detinguda és un home de 36 anys i de nacionalitat espanyola al qual se li atribueixen delictes contra la salut pública i tinença il·lícita d'armes

Guardar

Material intervingut per la Guàrdia Civil durant el registre de la masia situada a Torrent
Material intervingut per la Guàrdia Civil durant el registre de la masia situada a Torrent

Un home de 36 anys ha sigut detingut per la Guàrdia Civil i enviat a presó per, presumptament, repartir drogues per locals d'oci dels municipis valencians de Torrent, Paiporta i Picanya, entre altres.

Tal com ha detallat l'Institut Armat en un comunicat, durant el registre de la casa del detingut es van intervenir 7,5 quilograms d'haixix, 42 grams de cristall, més d'1,5 quilograms de marihuana i 300 grams de cocaïna. A més, es van trobar bàscules de pesatge, filferros per a tancar bossetes de dosis i llibreta amb anotacions i comptabilitat. També es van confiscar cinc armes curtes pendents d'estudi amb 50 cartutxos de munició, una carabina i diverses armes prohibides com un bastó d'estoc, una catana, un matxet i una ballesta.

La persona detinguda és un home de 36 anys i de nacionalitat espanyola al qual se li atribueixen delictes contra la salut pública, com ara el tràfic de drogues, i tinença il·lícita d'armes.

Es tracta d'una detenció emmarcada en l'operació "Krolik". La investigació es va iniciar el mes passat, quan els investigadors van aconseguir diversos indicis sobre una persona que venia substàncies estupefaents per diferents locals d'oci d'aquesta zona de l'àrea metropolitana de València.

L'autor, entre els seus diferents itineraris, realitzava algunes parades en una masia pertanyent al terme municipal de Torrent. Després d'aquestes visites al mas, tornava als llocs d'oci, canviant amb regularitat el seu vehicle.

Fruit de les investigacions, el passat 20 d'octubre, els agents van localitzar el vehicle que conduïa l'autor per la localitat de Favara i, sent coneixedors que portava substàncies estupefaents, el van parar. Durant el registre, ela agents de la Guàrdia Civil van trobar 2,3 quilograms de cocaïna i 1,2 d'haixix. L'endemà es va realitzar un registre en el seu domicili, que va resultar ser la masia on feia les parades entre vendes en els locals d'oci.

Arxivat a:

Destacats