Detingut a Xiva per tindre 14 quilos de cocaina amagats en una paret de sa casa

A més dels 14 quilos de cocaina, el detingut tenia en el seu domicili una instal·lació de 360 plantes marihuana i 922 grams de cogollos d'aquesta substància

Guardar

Articles intrvinguts al detingut a Xiva
Articles intrvinguts al detingut a Xiva

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil han detingut en la localitat valenciana de Xiva a un home després de trobar en el seu domicili 360 plantes de marihuana i 14 quilos de cocaïna que estaven ocults en una paret.

Així, les investigacions es van iniciar el mes de gener i van col·laborar la Brigada Local de Policia Judicial de la Policia Nacional de Xirivella, conjuntament amb la Unitat de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Picassent.

Els agents van esbrinar la possible relació de l'habitant d'un xalet situat en la localitat valenciana de Xiva amb el tràfic de drogues i diferents grups dedicats al comerç il·lícit de substàncies estupefaents.

Les perquisicions dels investigadors van culminar amb una entrada i registre en el xalet investigat, on van localitzar un total de 14,206 quilos de cocaïna ocults a l'interior d'una paret de pladur, que va haver de ser desmuntada pels agents per a accedir a la droga, detallen responsables de l'operació en un comunicat.

També van trobar una plantació indoor de marihuana dividida en dues habitacions, amb 360 plantes, así com 922 grams de cogollos d'aquesta substancia estupefaent i tots els elements i infraestructura necessaris per al seu cultiu. Així mateix, els agents van localitzar i van intervindre 6.820 euros en efectiu.

El detingut, un home de 52 anys, està acusat per ser el presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i ja ha passat a disposició judicial. A més, després de la seua detenció es va decretar la seua entrada a la presó on es troba actualment.

 

 

Destacats