La Policia recupera a Toledo dos canelobres robats a Torrent

Guardar

La Policia Nacional localitza a Toledo dues candelabros sostrets d'un habitatge de Torrent i deté a l'autor del robatori
La Policia Nacional localitza a Toledo dues candelabros sostrets d'un habitatge de Torrent i deté a l'autor del robatori

Agents de la Policia Nacional han dut a terme la detenció d'un home de 50 anys i nacionalitat espanyola per la seua presumpta implicació en un robatori amb força perpetrat en un habitatge de Torrent el mes de juny de 2021.

La investigació es va iniciar després de la denúncia presentada pel propietari de l'habitatge, qui va informar de la sostracció de diverses joies, rellotges, aparells electrònics, bosses, plomes, eines i dos canelobres de bronze massís d'uns huitanta anys d'antiguitat i valorats en uns 4.000 euros.

Els investigadors, després de realitzar diverses perquisicions, van localitzar en una pàgina web un anunci de venda de dues canelobres de característiques similars als sostrets a Torrent. Després de comprovar que l'establiment on es trobaven els canelobres estava situat en una localitat de Toledo, agents de la Policia Nacional del municipi toledà d'Alcázar de San Juan es van desplaçar al lloc per a verificar les característiques de les peces, que finalment van ser intervingudes al no disposar l'establiment de la documentació de compravenda.

Les investigacions van permetre seguir la pista de diversos compradors d'aquests canelobres fins a localitzar i detenir al presumpte autor del robatori. L'individu, que ja es trobava a la presó per delictes anteriors, hauria accedit mitjançant escalament a l'habitatge de Torrent, fracturant el cristall de la porta d'accés al saló del domicili per a dur a terme el robatori. A més del detingut, hi ha tres persones més relacionades amb aquests fets que es troben sent investigades.

Els canelobres, que procedien d'una herència familiar, han sigut retornats al seu legítim propietari després de ser intervinguts pels agents de la Policia Nacional. Amb aquesta actuació, s'ha aconseguit recuperar dues peces de gran valor patrimonial i cultural i esclarir a aquest cos de seguretat un robatori amb força comés en la localitat valenciana de Torrent.

Arxivat a:

Destacats