La Policia Nacional deté a Alzira a un estafador que es feia passar per un empresari d'èxit

L'arrestat, de 28 anys, fingia ser un empresari per a estafar a altres companyies i tenia requisitòries judicials

Guardar

Un agent de la Policia Nacional a València. Imatge: Rober Solsona - Europa Press
Un agent de la Policia Nacional a València. Imatge: Rober Solsona - Europa Press

La Policia Nacional ha detingut a Alzira (la Ribera Alta) a un home de 28 anys que, presumptament, fingia ser un empresari d'èxit per a dur a terme estafes. A més, tal com han confirmat fonts policials, l'arrestat tenia deu requisitòries judicials.

La investigació va començar quan els agents de la Brigada Local de Policia Judicial de la Comissaria d'Alzira-Algemesí, van tindre coneixement que un home dedicat a cometre delictes d'estafa per imports molt elevats, podria estar duent a terme la seua activitat en l'esmentat municipi valencià.

El sospitós, que havia convertit la seua activitat delictiva en el seu modus vivendi, estava especialitzat a perpetrar els seus delictes fent-se passar per un jove empresari d'èxit, guanyant-se la confiança d'empresaris locals als quals enganyava per a aconseguir diferents transferències patrimonials, causant-los greus perjudicis econòmics, explica la Prefectura Superior en un comunicat.

Després de comprovar que a aquesta persona li constaven deu reclamacions judicials per haver comés nombrosos delictes d'estafa en diferents províncies del territori nacional, els agents van centrar la investigació a localitzar-ho i van detenir-lo dies més tard en les proximitats del seu domicili amb la col·laboració de la Brigada Local de Seguretat Ciutadana de la Comissaria d'Alzira-Algemesí.

Un dia abans de la detenció d'aquest home, dos socis d'una empresa local havien denunciat en comissaria un presumpte intent d'estafa per part de l'ara arrestat. La possible materialització d'aquest nou fet delictiu es va veure frustrada gràcies a "la ràpida coordinació duta a terme entre els policies", recalquen.

L'arrestat, d'origen espanyol i amb antecedents policials, ja ha sigut posat a disposició judicial.

Destacats