Els bombers segueixen treballant en l'extinció d'una planta de reciclatge a Requena

El foc afecta a la zona exterior de la instal·lació on s'acumulen tones de plàstic prensat

Guardar

Dos bombers treballant en l'extinció del foc declarat a la planta de reciclatge de Requena. Imatge. Consorci Provincial de Bombers de València
Dos bombers treballant en l'extinció del foc declarat a la planta de reciclatge de Requena. Imatge. Consorci Provincial de Bombers de València

Quatre dotacions del Consorci Provincial de Bombers, dels parcs de Requena i Paterna, més el cap del sector i un oficial de guàrdia, continuen treballant en l'extinció de l'incendi declarat al voltant de 16 hores d'ahir dilluns en la planta de reciclatge de Sant Antoni de Requena (València). Els treballs d'extinció han continuat durant tota la nit i en ells també ha intervingut un mitjà aeri que, finalment, es va retirar a última de la vesprada d'ahir dimarts.

Segons la informació del Consorci, el foc ha afectat la zona exterior de la instal·lació, que acumula tones de material de reciclatge com a bales de plàstic premsat. Els efectius han treballat tant en l'extinció de les flames com en la protecció de les naus per a evitar que el foc es propagara per la resta del recinte.

A conseqüència de l'incendi, dos treballadors de la planta, de 39 i 41 anys, van haver de ser assistits este dilluns per inhalació de fum. El primer va ser traslladat pels seus mitjans a l'hospital de Requena, mentre que el segon va ser evacuat en ambulància i se li va traslladar al mateix centre hospitalari.

Destacats