Nou persones detingudes a Sedaví per una baralla amb apunyalament

Un jove ha resultat ferit de gravetat per defensar a una jove que estava sent agredida

Guardar

Detenció de la Guàrdia Civil a Sedaví
Detenció de la Guàrdia Civil a Sedaví

La Guàrdia Civil de València ha detingut, a la localitat valenciana de Sedaví, a un total de nou persones que estaven involucrades en una baralla que ha acabat amb un apunyalament. Fruit d'aquesta baralla, un jove ha resultat ferit de gravetat per defensar a una jove que estava sent víctima d'una agressió per part de la seua exparella.

La jove va acudir eixa nit a la discoteca per a celebrar el seu aniversari en companyia d'un grup d'amics, trobant-se per casualitat amb la seua exparella, qui li va insistir en diverses ocasions perquè marxara amb ell, i la xica es va negar. Quan la jove disposava a marxar, la seua exparella i els amics de la mateixa li estaven esperant en l'exterior i sense mediar paraula, li van pegar dues punyades a l'acompanyant de la jove.

Pocs minuts després, l'exparella va tornar al lloc dels fets i li va propinar una punyada en la cara a la jove. En eixe moment, un testimoni, de 23 anys i origen senegalés, es va interposar per a evitar l'agressió sent víctima dels colps que li van propinar l'exparella i els seus amics.

A aquesta agressió es van anar sumant membres d'ètnia gitana que es trobaven en el lloc, emprant barres, armes blanques i botelles de cristall. Aquest jove finalment va resultar ferit amb una arma blanca en el pit i en l'abdomen. Va continuar sent víctima de les agressions encara ferit i tractant de fugir dels seus agressors. El jove va acabar ingressat a l'Hospital General de València.

La xica, en la seua manifestació, va confessar als agents de la Guàrdia Civil que ja havia sigut víctima d'una agressió violenta per part de la seua exparella.

Agents de la Guàrdia Civil van prendre declaració als amics de la víctima que es trobaven a l'hospital, qui van explicar que l'incident es va produir de matinada, en eixir d'una discoteca de la localitat. La Guàrdia Civil de València ha aconseguit identificar als partícips en aquests fets i els ha detinguts entre els dies 20 de setembre i 4 d'octubre.

Un total de nou persones, d'edats compreses entre els 17 i els 39 anys, han sigut arrestades. Entre ells un menor, autor material de l'agressió amb arma blanca, a qui se li imputa un delicte d'homicidi dolós amb resultat de lesions qui, per ordre de la Fiscalia de Menors de València, ja es troba ingressat en un centre de menors.

Respecte a la resta de detinguts, es troba l'exparella de la xica per un delicte de lesions en l'àmbit familiar i dos delictes de lesions. Per part de l'autoritat judicial s'ha acordat una ordre d'allunyament respecte a les seues víctimes.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Catarroja i Fiscalia de Menors de València.

Destacats