L'Audiència jutjarà al juliol a dos homes per insultar i agredir a una parella gai: "Et mataré marieta de merda"

Guardar

ciudad justicia ep
ciudad justicia ep

L'Audiència Provincial de València jutjarà el mes vinent de juliol a dos homes acusats d'insultar i agredir a una parella gai a la porta d'un pub de la localitat valenciana de Picassent: "Marietes de merda, gais de merda, et mataré marieta de merda", els van dir.

Aquest dijous estava previst celebrar en la secció cinquena de l'Audiència de València una vista entre les parts --acusacions i defenses-- per a veure si s'aconseguia una conformitat amb els fets imputats, però finalment s'ha ajornat al 22 de juliol, segons ha pogut saber Europa Press.

L'incident es va registrar el 8 de juliol de 2017, davant la porta d'un pub de Picassent, on les víctimes, que llavors eren parella, es trobaven agafades de la mà.

Els acusats, en veure'ls, juntament amb un menor d'edat, els van increpar i van etzibar: "Marietes de merda, gais de merda, et mataré marieta de merda", tal com recull l'escrit provisional del ministeri públic.

A continuació, els acusats es van abalançar sobre ells i els van donar puntades i punyades, una escena que va ser contemplada per alguns testimonis que van intervenir per a detenir l'agressió, segons la mateixa acusació.

La secció de delictes d'Odi de la Fiscalia de València demana per a cada acusat la pena d'un any i mig de presó i una multa de 900 euros per un delicte d'odi i dos delictes de lesions.

Destacats