Investiguen a un conductor per col·lisionar embriac amb un autobús en la CV-35

Fins a quatre persones van resultar ferides després d'un impacte per abast en plena carretera

Guardar

Cotxe de la Guàrdia Civil de Trànsit
Cotxe de la Guàrdia Civil de Trànsit

La Guàrdia Civil de Trànsit ha informat mitjançant un comunicat que diversos dels seus efectius a València han investigat a un conductor de 34 anys sobre uns fets esdevinguts en la mitjanit del dia 19 del passat mes de novembre. Va ser llavors quan aquesta persona circulava amb un turisme en l'autovia CV-35 (Pista d'Ademús), i va col·lidir per abast contra un autobús en el qual viatjaven 11 persones.

Els Agents de la Guàrdia Civil després de senyalitzar el sinistre vial, atendre els ferits i implicats, van realitzar les corresponents proves d'alcohol i drogues als conductors, llançant, el conductor del turisme, un resultat positiu en alcohol.

En la investigació posterior duta a terme per l'Equip d'Atestats de l'Agrupació de Trànsit, s'ha determinat que dels onze passatgers de l'autobús, quatre van resultar ferits de diversa gravetat.

Per això, una vegada finalitzada la investigació del sinistre vial i en el marc de la instrucció de les corresponents diligències, s'ha procedit a investigar al supòsit responsable del sinistre, com a presumpte autor dels delictes de lesions per imprudència greu i contra la seguretat viària per conduir sota la influència de begudes alcohòliques, sent remeses les actuacions al Jutjat d'Instrucció de Llíria.

El Codi Penal preveu penes per aquests delictes que poden arribar fins a sis mesos de presó, multa de fins a díhuit mesos i suspensió del dret a conduir per un màxim de quatre anys.

Arxivat a:

Destacats